FARSKÉ OZNAMY VEĽKONOČNÁ NEDEĽA PÁNOVHO ZMŔTVYCHVSTANIA

FARSKÉ OZNAMY VEĽKONOČNÁ NEDEĽA PÁNOVHO ZMŔTVYCHVSTANIA

    LITURGICKÝ KALENDÁR

PO. – SO.:10. – 15. 4.VEĽKONOČNÁ OKTÁVA 
NEDEĽA16. 4.II. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA BOŽIEHO MILOSRDENSTVA 
  • Tento týždeň prežívame VEĽKONOČNÚ OKTÁVU. Matka Cirkev nás pozýva počas celej oktávy ďakovať a radovať sa zo zmŕtvychvstania nášho Pána Ježiša Krista.                 Na veľkonočný pondelok budú sv. omše ako v nedeľu okrem dvoch: sv. omša o 11,00 vo Farskom kostole a o 18,30 v Notre Dame NEBUDÚ.  V ostatné dni budú sv. omše podľa obvyklého poriadku.
  • Vo veľkonočnom období, do ktorého sme vstúpili, sa budeme modlievať modlitbu: Raduj sa nebies Kráľovná.
  • Všetky deti našej farnosti, ktoré sa prihlásili,  pozývame na “Veľkonočnú prespávačku”. Stretneme sa v pondelok 10.4.2023 o 17:00 pri kostole Notre-Dame a program bude ukončený v utorok 11.4.2023 po svätej omši o 17:00. Na deti čakajú zábavné tvorivé a poznávacie aktivity a samozrejme čas strávený s kamarátmi v záhrade pri kostole a v lesoparku Brezina.
  • Prosíme mužov o pomoc pri oprave lavíc v kostole Notre Dame. Chceme vymeniť sedáky v laviciach a potrebujeme vymontovať tie staré. Nie je to práca fyzicky náročná.. Stretneme sa v utorok po rannej sv. omši cca 8,00 hod.
  • Dnes konáme vo všetkých kostoloch farskú zbierku /oferu/, za vaše milodary vám vopred úprimne ďakujeme.
  • Milodary:

Ružencové bratstvo č. : 100 € na energie kostolov.

Bol obetovaný náš veľkonočný Baránok, Kristus; preto slávme sviatky s nekvaseným chlebom čistoty a pravdy, aleluja.  (1Kor 5,7–8)

Želáme a vyprosujeme Vám požehnané a milostiplné Veľkonočné sviatky.