FARSKÉ  OZNAMY II. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA NEDEĽA BOŽIEHO MILOSRDENSTVA

FARSKÉ  OZNAMY II. VEĽKONOČNÁ NEDEĽA NEDEĽA BOŽIEHO MILOSRDENSTVA

    LITURGICKÝ KALENDÁR

PO. – SO.:17. – 22. 4.Féria 
NEDEĽA23. 4.III. VEĽKONOČNÁ 
  • Dnes o 15,oo hod. bude vo farskom kostole pobožnosť k Božiemu milosrdenstvu. Srdečne vás pozývame
  • Centrum pre rodinu Trenčín pozýva na rodinnú sv. omšu, ktorá sa uskutoční vo štvrtok 20. apríla 2023 o 18:00 v Kostole sv. Martina v Trenčianskej Turnej. Pozývame všetkých – nielen rodiny s deťmi, aby prišli zažiť spoločenstvo rodín.
  • Stretnutie členov aj nových záujemcov o spoločenstvo Služobníci Ježišovho veľkňazského Srdca bude v sobotu 22. 4. 2023 v 14 h. v kláštornom kostole Notre Dame. Všetci ste srdečne pozvaní. Všetci, ktorí sa chcú stať Služobníkmi sú tiež vítaní: tí, ktorí pocítili vo svojom srdci túžbu Ježišovho Srdca – modliť sa a obetovať sa za kňazov. Pozvaní sú doslova všetci: od detí až po ľudí skôr narodených, zdraví aj chorí, naplnení, ale aj hľadajúci alebo životom vyčerpaní. Ak vnímate v tichosti svojho srdca poslanie k tejto skrytej službe, môžete sa obrátiť na s. Kateřinu Klosovú (email: katerina.klara@seznam.cz)
  • Dnes sa uskutoční v Diecéznej svätyni v Skalke pri Trenčíne Púť k Božiemu milosrdenstvu. O 15.00 bude pobožnosť pri kaplnke Božieho milosrdenstva (neďaleko Kláštora na Veľkej Skalke) a o 16.00 svätá omša vo Svätyni. Hlavným celebrantom bude Felix Ján Tkáč OFM Cap., misionár Božieho milosrdenstva
  • Rádio Lumen organizuje na 6. mája 16. púť do Sanctuária Božieho Milosrdenstva v Krakove. Záujemcovia sa môžu prihlásiť v sakristii kostolov.
  • Milodary: 2 x 50 €