FARSKÉ  OZNAMY IX. NEDEĽA CEZ ROK - NAJSVÄTEJŠEJ TROJICE

FARSKÉ  OZNAMY IX. NEDEĽA CEZ ROK – NAJSVÄTEJŠEJ TROJICE

    LITURGICKÝ KALENDÁR

Po:05. 06.Sv. Bonifác, biskup a mučeníkSpomienka
Št.:08. 06..NAJSVÄTEJŠIE KRISTOVO TELO A KRVSLÁVNOSŤ
NE.:11. 06.X. cez rok 
  • Vo štvrtok je PRIKÁZANÝ SVIATOK sv. omše budú ako vo všedný deň. Po sv. omši o 16,00 hod. vo farskom kostole bude eucharistická procesia okolo farského kostola. Všetkých srdečne pozývame uctiť si eucharistického Krista a vyznať vieru v Jeho prítomnosť v Eucharistii. Pozývame najmä deti, prvoprijimajúce dievčatá, ktoré majú pri tejto príležitosti výnimočnú úlohu.

Každý, kto sa zúčastni procesie pri tejto príležitosti získava za obvyklých podmienok úplné odpustky

  • Na budúcu nedeľu si pripomenieme výročie posvätenia nášho farského kostola. Slávnostná sv. omša začne o 9,00 h. Srdečne vás pozývame.
  • Prosíme všetkých, prípadne poproste svojich priateľov a známych, ktorí máte doma staré obrázky alebo fotografie farského kostola alebo kostolov či mesta o zapožičanie. Fotografie Vám vrátime, chceme ich použiť informačne nástenky v kostole. Už vopred vám ďakujeme.
  • Do konca júna je možné prihlásiť sa k príprave NA BIRMOVKU, ktorú plánujeme na budúci rok. Vyplnené a podpísané prihlášky, ktoré si môžete  stiahnuť na našej internetovej stránke treba odovzdať najneskôr do 25. 06. 2023 na farskom úrade v čase úradných hodín.
  • Rímskokatolícka cirkev, biskupstvo Nitra vyhlasuje výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa/riaditeľky Strednej odbornej školy pedagogickej sv. Andreja Svorada a Benedikta, ul. 1. mája 7, 911 01 Trenčín a výberové konanie na obsadenie funkcie riaditeľa/riaditeľky Základnej školy s materskou školou sv. Andreja – Svorada a Benedikta, ul. Braneckého 4, 91 01 Trenčín.
  • Do vašej láskavej pozornosti dávame posledné číslo Katolíckych novín, kde okrem iného nájdete aj mená a fotografie všetkých tohtoročných novokňazov Slovenska.