SPRÍSTUPNENIE BOHOSLUŽIEB -DôLEŽITÉ!

SPRÍSTUPNENIE BOHOSLUŽIEB -DôLEŽITÉ!

Podľa vyjadrení kompetentných autorít je od piatka 10. 12. 2021 opäť dovolená účasť verejnosti na bohoslužbách pri zachovaní podobných podmienok ako tomu bolo pred vyhlásením lockdownu a teda:

  • až do odvolania sa na bohoslužbách môžu účastniť len plne zaočkovaní veriaci alebo veriaci, ktorí sú pol roka po potvrdenom prekonaní ochorenia covid19
  • na jednom slávení sa v našich kostoloch môže zúčastniť max. 30 osôb

S radosťou preto avizujeme, že od piatka 10. 12. 2021 sa budú sv. omše v kostoloch v správe našej farnosti sláviť podľa zaužívaného bohoslužobného poriadku. Sv. omše z Kostola sv. Anny zostávajú presunuté do Kostola Notre Dame v pondelok – sobotu o 8.30 hod. a v nedeľu o 10.00 hod.

Nakoľko – kvôli stále pretrvávajúcemu nebezpečenstvu šírenia pandémie – stále trvá núdzový stav a zákaz vychádzania mimo dovolených výnimiek, dôrazne prosíme, aby ste boli opatrní a ohľaduplní pri účasti na bohoslužbách! Majte tiež na pamäti, že je stále v platnosti dišpenz od povinnej účasti na sv. omši v nedeľu a prikázané sviatky, ktorý až do odvolania vydal otec biskup Viliam.

Z dôvodu trvania zákazu vychádzania budú až do odvolania naďalej zrušené úradné hodiny v kancelárii farského úradu. Vybavovanie pohrebu a iné administratívne záležitosti vybavíte prostredníctvom telefonátu (+421 910 852 349) alebo emailu (faratrencin@gmail.com).